Wij zijn de beautyboerderij

HARDEGARIJP– meerdere beauty-bedrijven onder één dak! In eenprachtig verbouwde boerderij aan de doorgaande weg tussen Quatrebras en Hurdegaryp, Rijksstraatweg 168, vind je een groot
scala aan beauty en wellness gerelateerde bedrijven.
De BeautyBoerderij, zoals de verschillende ondernemers hun werkplek noemen, is dé plek van Noordoost Friesland waar vrouwen een gezellige en sfeervolle beauty-belevenis kunnen ondergaan. Of het nu gaat om een massage  of het verliezen van een aantal kilo’s, je kunt het zo gek niet bedenken of het is in Hurdegaryp te doen.

In de boerderij zijn gevestigd:

Afslankstudio Marianne
Elements – Healing & Relaxation Massage
Cosmetisch Arts Edward Berends

Huidspecialist Andrea

Permanente make - up

Gemakkelijk gezond - PowerSlim center

Een groep zelfstandige ondernemers brengen hun kennis en diensten bij elkaar in een laagdrempelige omgeving. Zo kan je altijd even een kijkje nemen bij een ander bedrijf om een beeld te krijgen, vragen te stellen of een behandeling te ondergaan. Dat kan allemaal! Je hoeft geen afspraak te maken om even een kijkje te komen nemen. Voor speciale behandelingen geldt dat natuurlijk wel.

De bedrijven organiseren gezamenlijk avonden voor workshops, fairs of andere activiteiten. Deze avonden worden goed bezocht en zijn een groot succes. Houdt Facebook in de gaten voor de data, aanbiedingen en acties.

Tot Snel!

© Copyright - Beautyboerderij Hardegarijp - All rights reserved

Ontwerp & realisatie door: Joël Basta

Rijksstraatweg 168, 9254DM Hardegarijp