Huidspecialist Andrea

We worden allemaal een dagje ouder en dat is ook te zien aan onze huid. De huid is minder egaal, de eerste fijne lijntjes en rimpels ontstaan, huidstructuur en porien worden grover, pigmentvlekken ontstaan en de stevigheid gaat verloren. Maar wat kan je hier tegen doen? Huidspecialist Andrea heeft daar de oplossing voor. Huidspecialist Andrea kan je op een natuurlijke manier helpen om mooier ouder te worden.

Met onze behandelingen gaan wij een stapje verder dan de ‘gewone’ basis gezichtsbehandelingen. Huidspecialist Andrea werkt met exclusieve apparatuur om het maximale resultaat te bereiken. Wil jij net iets meer dan een basis gezichtsbehandeling? Dan ben je bij huidspecialist Andrea aan het juiste adres.

Wat is anti-aging?

Anti-aging is huidveroudering vertragen. Anti-aging behandelingen helpen bij het mooier ouder worden van de huid.

Apparatuur bij Huidspecialiste Andrea

Met apparaten kun je een huid vaak dieper en intensiever behandelen, zo krijg je ook betere resultaten. Daarom werkt Huidspecialiste Andrea altijd met één of meerdere apparaten. Verdere uitleg over de apparatuur kan je vinden bij ‘Behandelingen’.

Zie jij dat jouw huid de eerste tekenen van veroudering begint te vertonen of dat fijne lijntjes en rimpels al echt zichtbaar zijn? Is de huidstructuur grover en ziet de huid er niet meer zo egaal en fris uit? Voelt hij ook droger en ruwer aan of begint hij te verslappen? Baal je hier van en wil je hier wat aan doen maar je weet niet wat? Huidspecialist Andrea kan je hierbij helpen. Gun jouw huid het beste en wordt mooier ouder.

www.huidspecialistandrea.nl

www.facebook.com/huidspecialistandrea

Telefoonnumer: 06 - 1168 0730

© Copyright - Beautyboerderij Hardegarijp - All rights reserved

Ontwerp & realisatie door: Joël Basta

Rijksstraatweg 168, 9254DM Hardegarijp